Funderar du på att köpa eller sälja bostad? Du behöver en partner i processen du litar på, hör dina önskemål, lyfter på telefonen när du ringer och som kan rådge dig på det område han behärskar bäst. Varmt välkommen att kontakta BlumenthalHoffman.

Marc Blumenthal
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

0733 - 28 14 15

@marcblumenthal

Marc Blumenthal

Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter.

Marc säkerställer att alla delar i en försäljning görs på bästa vis – från att alltid se sig själv som ytterst ansvarig, aldrig ta en kund för given till detaljer som att ha med ett urval av rumsdofter till alla sina visningar. Marc Blumenthal var en av de yngsta mäklare som år 2017 tog sig in på Dagens industris lista över Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare och har under hösten 2018 varit en av de fastighetsmäklare som förmedlat flest bostäder i Stockholms innerstad.

0733 - 28 14 15 | [email protected]

Emil Hoffman
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

0733 - 28 16 61

@emilhoffman

Emil Hoffman

Med många års erfarenhet från både mindre kontor och större kedja, har Emil med fokus på bostadsrätter i Stockholms innerstad byggt upp en marknadsledande position som prisats med bland annat flest publicerade två- och trerummare, både på Kungsholmen och i Vasastan. Emil är uppvuxen på Gotland men är idagbosatt i Vasastan med sambo och dotter.

Emil beskrivs av sina kunder som en mycket målinriktad och engagerad mäklare vilket genom åren lett till flera rekordförsäljningar och många återkommande kunder.

0733 - 28 16 61 | [email protected]

Erik Elkan
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

0760 - 28 41 90

@erikelkan

Erik Elkan

Erik är en lyhörd och ambitiös person med öga för detaljer. Med bakgrund som proffsskejtare förstår han vikten av hårt arbete för att nå framgång. Erik är uppvuxen i Nacka och har god lokalkännedom om Stockholm.

Erik drivs av att överträffa kundernas förväntningar och hans målsättning är alltid att skapa långvariga relationer med sina kunder. Erik är alltid redo att göra det ”lilla extra” för att nå framgång åt sina kunder.

0760 - 28 41 90 | [email protected]

Besök oss

Objekt
Om oss
Kontakt