Funderar ni på att köpa eller sälja bostad? Eller har ni någon annan fråga gällande bostadsmarknaden? Varmt välkomna att kontakta BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri.

ANNA HOFFMAN
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

0737 - 04 11 88

ANNA HOFFMAN

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i snart åtta år varav tre år i Eastern Suburbs i Sydney där jag var en av de mest anlitade mäklarna. Jag har därmed en bred kunskap av yrket och har förmedlat allt från strandvillor i Bondi Beach, till Townhouse i pittoreska Paddington samt vindsvåningar och kvadratsmarta 1 ROK här i Stockholm.

Jag gillar att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad, styling och hela vägen till försäljning. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och era potentiella köpare. Det är viktigt för mig att ni likaså era spekulanter känner er trygga genom hela processen. Jag är alltid påläst och kan svara på alla frågor som kan dyka upp.

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och mina spekulanters förväntningar och jag ger mig inte förens alla är nöjda, och då fortsätter jag gärna lite till. Om ni anlitar mig får ni en väldigt energisk och ambitiös fastighetsmäklare som alltid är på strålande humör och som vunnit priser för nöjdast kunder på alla mina arbetsplatser. Jag har mitt fokus på Vasastan men säljer gärna utanför tullarna, jag är själv uppvuxen i Stockholm och har därmed stark lokalkännedom.

Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar så berättar jag mer om hur jag jobbar och kan hjälpa dig på bästa sätt i en säljprocess.

0737 - 04 11 88 | [email protected]

Magnus Jernbeck
Reg. Fastighetsmäklare

0735 - 07 37 20

Magnus Jernbeck

Magnus drivs av mötet med människor och gör alltid sitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda. För att lyckas med det krävs ambition, energi och noggrannhet. För Magnus är det viktigt att ha roligt och hans positivitet smittar lätt av sig till hans omgivning. Magnus är en öppen och social person vilket är två mycket viktiga faktorer för att säkerställa att både köpare och säljare ska känna sig trygga i deras bostadsaffär.

0735 - 07 37 20 | [email protected]

Josefine Söderling
Kontorsansvarig

073 - 506 49 32

Josefine Söderling

073 - 506 49 32 | [email protected]

Emil Hoffman
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

0733 - 28 16 61

Emil Hoffman

Med många års erfarenhet från både mindre kontor och större kedja, har Emil med fokus på bostadsrätter i Stockholms innerstad byggt upp en marknadsledande position som prisats med bland annat flest publicerade två- och trerummare, både på Kungsholmen och i Vasastan. Emil är uppvuxen på Gotland men är idagbosatt i Vasastan med sambo och dotter.

Emil beskrivs av sina kunder som en mycket målinriktad och engagerad mäklare vilket genom åren lett till flera rekordförsäljningar och många återkommande kunder.

0733 - 28 16 61 | [email protected]

Marc Blumenthal
REG. FASTIGHETSMÄKLARE

0733 - 28 14 15

Marc Blumenthal

Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter.

Marc säkerställer att alla delar i en försäljning görs på bästa vis – från att alltid se sig själv som ytterst ansvarig, aldrig ta en kund för given till detaljer som att ha med ett urval av rumsdofter till alla sina visningar. Marc Blumenthal var en av de yngsta mäklare som år 2017 tog sig in på Dagens industris lista över Sveriges 25 mest framgångsrika mäklare och har under hösten 2018 varit en av de fastighetsmäklare som förmedlat flest bostäder i Stockholms innerstad.

0733 - 28 14 15 | [email protected]

Gustaf Svanberg
Fotograf

0706 - 22 90 60

Gustaf Svanberg

Gustaf är en av Stockholms mest eftertraktade inredningsfotografer med gedigen erfarenhet av att fotografera hem för såväl bostadsannonser som inredningsreportage. Gustaf har varit verksam som inredningsfotograf i Stockholm sedan 2010

0706 - 22 90 60 | [email protected]

Besök oss

Våra hem
Kontakt